Skip to content
flag NL
Algemeen

Circuit Zandvoort ontvangt Michelin-ster in de categorie Travel & Culture

Gepubliceerd op 4 oktober 2024

Met trots kan Circuit Zandvoort bekendmaken dat het door de Michelin Reisgids is bekroond met een prestigieuze Michelin-ster in de categorie Travel & Culture. Deze ster is een erkenning voor de bijzondere beleving die het circuit biedt aan bezoekers van over de hele wereld.

De Michelin Reisgids, bekend om haar objectieve en grondige beoordelingscriteria, hanteert negen vaste criteria bij het toekennen van sterren. De focus ligt daarbij op factoren zoals de kwaliteit van de ontvangst van het publiek en de kwaliteit van het bezoek zelf, die volgens Michelin doorslaggevend zijn voor een indrukwekkende en onvergetelijke ervaring.

Circuit Zandvoort biedt bezoekers een unieke toegankelijkheid tot het hart van de actie. De hoofdtribune is bijna altijd vrij toegankelijk, waardoor je van dichtbij de races kunt volgen. Ook het pitgebouw is te bezoeken, met een indrukwekkend uitzicht over de pitstraat vanaf bovenaf, waardoor je een uniek perspectief hebt op de teams die aan de slag zijn. Daarnaast kun je een wandeling maken over het pad rondom het circuit, waarbij je de vangrail bijna kunt aanraken en de snelheid van de auto's van heel dichtbij ervaart. Voor een interactieve ervaring kunnen bezoekers zelf racen bij RaceSquare, waar je de spanning van simracen kunt beleven. Na een dag vol adrenaline is Mickey's Bar, volledig vernieuwd maar met behoud van de nostalgische racecharme, dé plek om te ontspannen. Geniet van een heerlijke lunch of borrel, terwijl je op slechts een meter afstand de auto's voorbij ziet razen over het circuit.

Deze Michelin-ster onderstreept de toewijding van Circuit Zandvoort aan het bieden van een gastvrije en onvergetelijke ervaring voor al haar bezoekers.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners